Lidt om min corona tid, tanker og følelser

Lykken er…

Duften spreder sig om mig, den velkendte duft, duften der ikke kan beskrives med ord, men som man alligevel aldrig er tvivl om når den er der, duften af friskbrygget kaffe. Den omfavner mig som et kærligt tæppe. Lyden af faldene slår mod masten bag mig, bølgerne skvulper mod skroget. Det er tidligt, solen er ikke stået helt op endnu og det samme er de andre heller ikke. Pelle trissede med mig op i cockpittet da jeg tog min computer under armen og ligger nu ved siden af mig. Hver gang jeg kigger ud over rælingen er det eneste der fanger mine øjne vand, vand og atter vand. Vi kastede anker igår og ligger nu midt ude i ingenting, sådan som vi har gjort det så mange gange før. For det kan man, når man ingen destination eller tidsbegrænsning har, når alt tid i verden er for ens fødder. Jeg skal stadig engang i mellem knibe mig selv i armen, tænk at det her er mit liv. Jeg må være den heldigste i verden. At sætte sejlene og tage hen hvor vinden bærer os, det er det bedste der er sket for mig.

Jeg er taget afsted for at få ro, tid og mulighed til at fordybe mig, men det er blevet så meget mere end det. Det er blevet min inspirationskilde, vandet, roen, kærligheden fra mine medmennesker – det bygger altsammen på min lykke.

Jeg er halvvejs igennem min fortælling, halvvejs igennem den første del, den del jeg kender til. I slutningen af året står den på hylderene og kan læses af alle. Jeg har besluttet mig for at sende en kærlig tanke til min dansk lærer, for da han fortalte mig at jeg ikke kunne finde ud af at skrive, at jeg ikke ville blive til noget, lige der, satte han en gnist i mig som har fået mig derhen hvor jeg er idag. Det har været den smukkeste, men også hårdeste proces at sætte ordene på papiret, men jeg ved at det er vigtigt og jeg ved at det er rigtigt, for mig og mit tidligere jeg.

Alt imens jeg er i mit mest fredelige selv, omgivet af mine mennesker, på vandet. Udgiver jeg dagligt mine, dine og vores fortællinger i mit online magasin. Stemmen er blevet givet til os alle og sammen har vi og vil vi blive ved med at fortælle de historier som er vigtige at fortælle.

Angsten har sluppet min krop og kun tilbage er der ro og vished om at jeg er lige der, hvor jeg skal være.

Hvad drømmer du om? Hvad og hvor er dit lykke sted?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om min corona tid, tanker og følelser