Min lockdown liste

2020 – året vi alle havde sat mål for

Det er året vi har snakket om så længe, året der for mange har været en indikation på en ny begyndelse, året der gav håb.

Der er ikke tal på hvor mange 2020 planer der er lagt. Regeringen har længe arbejdet med 2020 planer, firmaer har arbejdet ud fra 2020 planer, vi har alle på den ene eller anden måde lagt store og fine 2020 planer. Men jeg tror ikke nogen havde forestillet sig at det var sådan her 2020 skulle starte. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad 2020 skal ende med, hvad 2020 for fremtiden bliver husket for.

For mig var min 2020 plan ret simpel, det skulle være året hvor det var flere smil end der var tåre, hvor angsten gav helt slip og hvor roen fandt plads. Istedet er mit 2020 ligenu en tid fyldt med bekymringer og hvor angsten igen har fundet en dominerende plads i min krop. Håbet for at det vender er der stadig, men ligenu skal jeg være ærlig at sige at det ikke er det største, at håbet og visheden ikke er det der fylder mest.

Mit håb for 2020 er nu at finder en ro og en vished i at der hvor jeg befinder mig og er på vej hen, er det rette sted. Og ikke mindst håber jeg at det er året vi vil kigge tilbage på og fortælle vores børn om med stolthed.

Det var året hvor vi stod sammen og gjorde hvad vi skulle, hvad der var det bedste for de ældre og svage i samfundet.

Hvilke håb har du for 2020? & har de ændret sig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lockdown liste