Refleksioner over jobsituationen - hvis bare det er med et smil på læben

Er jeg blevet gammel eller er jeg bare ikke særlig cool?

Nogen vil nok mene at bare på baggrund af titlen på det her indlæg, så kender de svaret ..

Men anyway, her kommer det;

Som i ved har jeg fået et nyt arbejde, hvad jeg ikke er sikker på at jeg har delt er at samtlige af mine kollegaerne er mellem 8-10 år yngre end mig – frisk ude af gymnasiet og igang med deres første eller andet sabbatår. Det resultere til tider i lidt forskellig forståelser af ting og følelsen af at snakke to forskellige sprog, men forleden toppede den.

Min kollega bad mig underskrive en kvittering for hende, efter jeg havde gjort det svarede hun med ‘hjerne’, undskyld hvad? Hvad fanden betyder det? Hjerne. Det eneste jeg kan tænke på er hjernedødt, kan det være det hun mente? Men hvorfor i alverden er det hjernedødt at jeg underskriver et stykke papir, det forstår jeg så overhovedet ikke..

Om det er mig der er blevet gammel, i forhold til dem selvfølgelig, for let’s be honest, gammel er jeg ikke ligefrem, eller om det bare er fordi jeg ikke er med på hvad der er smart og hvad man siger, det ved jeg virkelig ikke. Men hvis du kender svaret på hvad min kollega mente, så råb lige højt, det ville helt sikkert hjælpe til min forståelse for hvad det bliver snakket om på arbejde.

Og sidder du med nogle guldkorn, du har lyst til at dele. Så hold dig endelig ikke tilbage, det er i kommentarfeltet det sker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refleksioner over jobsituationen - hvis bare det er med et smil på læben