Et år senere

Valentines – 4 typer

Kalenderen skriver kærlighed og det bringer mange forskellige følelser frem. Nedenfor finder du de 4 forskellige typer jeg kender og ved finder sin vej frem på en dag som idag.

Den romantiske

At vise kærlighed og omsorg din spidskompetence, har du muligheden for det, så sætter du dig selv til side og gør noget ekstra for den eller dem du holder af. Den romantiske benytter sig af en hver mulighed for at være kærlig og synes både det er det skønneste i verden at give og modtage – her især blomster og chokolade og alle de kliché fyldte skønheder der er i verden.

Den vrede

Typen der synes at valentinesdag er noget opreklameret pis, som kun er til for at detailhandlen kan tjene flere penge. Den vrede kan sagtens få flere timer til at gå med at beklage sig over hvor tåbeligt det er at vi har taget sådan en amerikansk tradition til os. Misforstå ikke denne type, det er ikke en vrede placeret på dig, men blot en frustration over traditionen og forventningen om at vi på en speciel dag skal erklære vores kærlighed, fordi en eller anden PR mand i USA synes det var verdens bedste idé.

Den triste

Vi kender alle typen og har som set typen i utallige film, typisk spillet af en kvinde. Heriblandt skønne Bridget Jones. Dagen er svært for den triste at komme igennem, alt virker så håbløst og savnet til kærligheden er enorm. Derover bliver aften typisk brugt med en romantisk film i sengen eller på sofaen, mest tårnene løbende ned af kinderne og en masse enten slik eller is – helt ligesom Bridget Jones.

Den uopmærksomme

Suprise, det er valentiens – Det havde du sikkert glemt.. Hvis ikke den uopmærksomme har glemt at det idag er en helt speciel dag, så er personen ikke helt opmærksom på hans/huns partners behov i den forbindelse. Forstil jer, den uopmærksommes partner sidder derhjemme og drømmer om at han/hun gør noget specielt i forbindelse med den såkaldte “kærlighedsdag”. Og personen kommer ind af døren og siger som altid “hej skat” og ænser selvfølgelig ikke ærgrelsen i sin partners ansigt. Der er ingen dårlige hensigter eller intentioner i den uopmærksomme, personen tænker enkelt nok bare ikke så langt.

Det er selvfølgelig karikerede fremstilling af de 4 ovenstående typer, but you get my point.

Ligemeget hvem du er og hvordan din dag skal bruges, så håber jeg du får den dejligste dag, det fortjener du. & husk, du kan også være din egen valentine, kærligheden til sig selv er og bliver den vigtigste. Hver dag, men især idag, hvis du føler dig lidt alene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år senere