Mit 2020

Ærligt, kærligt, modigt

3 vidunderlige, eventyrlige, inspirerende og øjenåbnende dage er nu slut og jeg sidder hjemme i trygge rammer på sofaen, med pelsbolden sovende ved siden af mig.

Min rejse startede allerede den dag jeg sagde mit job op og tog det første skridt mod en hverdag med flere smil. Kort efter det første skridt tog jeg det næste, nemlig ved at trykke ”betal” på et yoga retreat, hvor målet var at finde sine kerne værdier og fylde sig med selvkærlighed. Jeg viste nok ikke helt hvad det var jeg havde købt. Forhåbningerne var høje, men jeg skal heller ikke være bleg for at indrømme at forventningerne ikke var lige så høje og da jeg satte mig ind i kystbanen, var det med tanken om at det ikke kunne være dårligt og om ikke andet, så kunne jeg vel slappe lidt af.

Dagene er blevet brugt med skønne damer, afslappende yoga, terapeutiske saunagus, velsmagende mad og ikke mindst kolde gys i Øresund. Men rejsen med at finde de indre værdier, vision og mission er det der fylder allermest i kroppen lige nu – ikke kun at finde dem, men også at stole på at de er rigtige.

Når jeg tænker på de 3 små ord, 3 ord som jeg har kendt hele mit liv og ikke tænkt videre over, som altid har haft en betydning men som jeg ikke har tillagt nogen speciel værdi, så er det med en vished og tryg fornemmelse i maven om at de er en del af mig. Godt nok er jeg først blevet opmærksom på det nu, men det har de altid været. For hver tanke jeg giver dem, giver de mig et minde tilbage om situationer i mit liv hvor de har været definerende.

Rejsen er ikke slut, “bare” fordi ordene nu står klart for mig. Nu starter den lange og seje rejse, for at lade dem fylde og fremfor alt handle med kærlighed både overfor mig selv og andre. Jeg tror aldrig jeg har glædet mig mere til en rejse, end denne.

Rammerne for at alle tanker, yoga, vinterbadning og saunagus var smukke Kurhotel Skodsborg – på alle måder en oplevelse der er værd at få. Men for mig var det den hjertevarmende og inspirerende Carla og Mariane fra GOALS som gjorde oplevelsen unik. Hvis muligheden skulle komme din vej, for at tage denne rejse sammen med de 2 damer, så lov mig ikke at lade den slippe!

1 kommentar

  • Hvor er det dejligt at høre, Natascha <3 og ja, NU er livet der kan mærkes og retningen sat. Så gå efter den vildeste drøm og gør den virkelig. Tak for nu, og tak for dine smukke ord.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2020