Endnu et år ældre

Mit 2020

”Det værste der kan ske er at du fortryder du ikke har gjort det noget før”

Mit 2019 sluttede med en opsigelse, denne gang fra min side. Den kom fordi jeg besluttede at mit 2020 skulle være fyldt med flere grin og smil, end 2019 havde. Det gik ret hurtigt op for mig at der var en direkte kobling mellem mit arbejde og mit humør. Så her står jeg, igen, uden et job. Denne gang har jeg selv valgt det og uden nogen plan – skørt, i know. Men det føles også helt rigtigt.

Så hvad så nu?

2020 skal for mig handle om at vågne op og være glad flere gange end jeg vågner op og er træt af at dagen starter eller fyldt med dårlig energi. Det virker banalt, men har ikke desto mindre ikke været tilfældet for mig i lang tid. Og lige så kliché som det lyder, så er livet altså bare for kort til at vågne og være sur og træt hver dag. Så det skal der laves om på.

Allerede nu 3 uger inde i 2020 virker det lysere, jeg er ikke i mål, men processen er startet. Jobbet er sagt op, håret er klippet af, gamle bekendskaber er ved at blive genetableret og jeg er i højere grad i et ”Fuck det, vi prøver” state of mind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et år ældre