Om at sige farvel til dårlige venner og gøre plads til de gode

Du skal bare lytte til din mavefornemmelse

Vi står jævnligt overfor forskellige beslutninger, af forskellige typer og som påvirker os på mange forskellige måder. Endnu engang finder jeg mig selv stående i sådan en situation. En beslutning skal træffes, og det skal gå hurtigt.

I søgen om sparing møder jeg oftest et følg din mavefornemmelse, så skal det nok gå. Men hvad gør jeg så lige hvis jeg ikke kan høre hvad den fortæller mig? Er det mig der ikke har en god nok connection til mit indre, eller trænger jeg måske bare til høreapparat.. Men hvad gør man så, hvis man står her og gentagne gange får at vide at hvis man bare følger sin mavefornemmelse, så kan det ikke gå helt galt. Men ikke kan høre hvad den fortæller en, hvordan ved man så om man træffer den rigtig beslutning. Som altid har jeg ikke svaret, kun en masse spørgsmål..

Jeg kan lave nok så mange lister om fordele og ulemper ved forskellige ting og bestemt, det hjælper da også. Bevars, det handler nok mere om min kærlighed til lister end noget andet. Men det kan også noget – lister, kan noget. Men ofte ender beslutninger hos mig med at blive truffet på baggrund af tanken om, hvis jeg ikke bliver utilpas når jeg tænker på det eller hvis jeg ikke synes det lyder som verdens dårligste ide, så er det måske ikke så slemt. Men er det virkelig det rigtig grundlag at træffe en beslutning på? Hvis det handler om hvad man skal have til aftensmad, så er det måske et ret fint grundlag, ALDRIG spis noget du synes lyder ulækkert – god regl! Men hvad så når det handler om din fremtid, se, så er det ikke helt lige så nemt.

Jeg mener, der er vel ikke nogen der vælger deres partner på baggrund af følelsen af at man ikke er utilpas, så det går nok. Der er nok heller ikke nogen som vælger hvor de skal bo udfra en følelse af at det ikke er den dårligste ide de har hørt. Når jeg sætter ord på det og ser det sort på vidt, så kan jeg godt se det. Men hvad gør man hvis det er den måde man altid har truffet beslutninger? Hvordan lærer jeg at høre hvad min mavefornemmelse fortæller mig? Alt hjælp modtages med kyshånd. For jeg har netop igen truffet en beslutning på denne måde og håber inderligt at det så også er den rigtige.

Kryds fingre for mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sige farvel til dårlige venner og gøre plads til de gode