Med bind for øjnene - hop

Krops positivisme og om gerne at ville lave om på sin krop

Må jeg godt sige højt at jeg bare virkelig gerne vil tabe mig? At jeg ikke er glad for mit spejlbillede? At jeg frygter for at det skal blive rigtig varmt og jeg skal have en bikini på. Eller skal jeg bare holde min kæft og lade som om at alle kroppe er bikini kroppe, som man jo siger. Bevares, du skal endelig tage en bikini på ligemeget hvordan du ser ud. Jeg er helt sikker på at jeg ikke ser det samme som du ser når du kigger dig i spejlet. Jeg er sikker på at de fejl du kan pointere ved dig selv, kan jeg ikke få øje på, heller ikke under et mikroskop og du kan sikker heller ikke se mine. Jeg er helt sikker på at du ser helt perfekt ud i din bikini. Men er det ens betydende med at jeg skal lade som om at jeg elsker min krop, bare fordi du ikke kan se de fejl jeg selv kan?

Det kunne være så dejligt hvis vi bare kunne nøjes med at bekymre os om os selv og ikke bruge energien på at fortælle at du bare skal lære at elske dig selv og acceptere at det er sådan du ser ud.

Men hvad nu hvis jeg ikke har lyst til at acceptere det? Hvad nu hvis min krop ikke er en bikini krop for mig. Gør det mig så forkert?
Hvis jeg skal respektere dig og dit forhold til din krop, hvorfor skal du så ikke respektere mig og mit forhold til min?

Jeg er på alle måder vild med det store fokus vi har på at skulle være krops positivisme og jeg ønsker kun at det fokus bliver større for hver dag der går. Jeg elsker alle kroppe og synes det er fantastisk at vi kan se så forskellige ud. Men må jeg godt sige at jeg støtter krops positivisme og samtidig gerne vil lave om på min krop?

Jeg er på alle måder enig i at vi burde elske os selv og hvordan vi ser ud, men hvis det nu ikke er sådan det er i praksis. Skal jeg så holde min kæft omkring det eller er det okay at jeg også deler mit synspunkt? Jeg kan nogengange blive i tvivl..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med bind for øjnene - hop