Ensomhed - når den er svær & uvelkommen

Med bind for øjnene – hop

Er der noget tidspunkt hvor det er for sent at gå efter ens drømme, en dag hvor det hvis du ikke har nået det inden, så er løbet kørt. Mange siger, Det er aldrig for sent at gå efter dine drømme. Men er det virkelig rigtigt? at det aldrig er for sent at genoverveje hvad det er du vil, reflektere over hvilken tilværelse du er i og ikke mindst hvordan du har det med den. Så svaret må vel være nej, det er aldrig for sent. Men er det virkelig også rigtigt at det aldrig er for sent at handle på? At kaste alt op i luften og starte forfra.

For mig er det nok ikke for sent, jeg er jo stadig ret ung og har ikke nogle forpligtigelser udover pelsbolden. Men for hver dag der går, desto sværere og mere angst provokerende bliver det at starte forfra og redefinere hvad det er man definere sig som. Men når man så bevæger sig ud i det ukendte, hvordan lærer man så at navigere? Jeg mener, hvis du rejser til et nyt land, har du ofte undersøgt en masse om landet og hvad du gerne vil opleve. Den helt store planlægger har selvfølgelig lagt alle steder man gerne vil besøge ind i maps, så du med et klik kan opleve alt det du har set billeder af hjemmefra. Men hvordan gør man lige det med livet? Mig bekendt findes der ikke en app hvor du kan finde ud af hvor du præcis skal tage hen for at få, se, opleve det du altid har drømt om. Hvis du kender sådan en, så har jeg en helt klar forventning om at du lige deler den med os andre.

Urealistisk app tænker du, yes i know. Det er lige det jeg prøver at illustrere. Men ikke desto mindre ville det da være en hjælp, for alle os der render forvirrede rundt i søgen efter drømmen.

Så måske det aldrig er for sent i teorien, men i praktisk, er det en virkelig stor udfordring – ihvertfald for mig. For hvordan giver man slip på trygheden, stabiliteten og alt det vante, for at kaste sig blindt ud fra en bro og ikke vide hvor du lander. Med alt i mig tror jeg det er det helt rigtige at gøre, for hvorfor gøre noget halvt hvis det er det du drømmer om? Men lige så meget som jeg ville ønske at jeg gjorde det, ligeså meget har jeg også brug for at vide at der er styr på det. Og hvis du kalder at kaste dig ud fra en bro, styr på det, så har vi ihvertfald ret så forskellige ideer om kontrol. Men kan man følge ens drøm halvt? Nok ikke. Så jeg varmer op til at gøre det, til at glemme alle andres forventninger og ikke mindst mine egne, gør mig klar til at fejle – for selvfølgelig kommer jeg til det, men jeg vil rejse mig igen.

Jeg glæder mig til rejsen, til usikkerheden, til sårbarheden og hvem ved, måske det rent faktisk lykkes. Men jeg kommer ihvertfald ikke til at kunne fortælle mig selv længere, at jeg aldrig prøvede og kæmpede for det jeg troede på. Og det tror jeg er det vigtigste.

Som Robbie Williams synger no regrets, they don’t work – No regrets, they only hurt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensomhed - når den er svær & uvelkommen